Web adresar za smeštajne kapacitete, promociju banja i turizma u banjama Srbije      Upiši smeštaj

Upiši smeštaj

marketing ponuda za promociju Vasih smestajnih kapaciteta

Iskoristite mogućnost i potpuno besplatno predstavite se na portalu za smeštajne kapacitet u banjama Srbije. ispod pročitajte šta koji paket uključuje, za sva pitanja uvek možete da nam se obratite na kontakt strani.

Besplatni paket

Sa ovim paketom možete da se predstavite potencijalnim korisnicima Vaših usluga potpuno besplatno i to u Vašem oglasu će se naći jedna fotografija po Vašem izboru, detaljniji opis Vaših smeštajnih kapaciteta i ono što želite da ponudite, Vaši kontakt podaci (adresa, broj telefona, email adresa) kao i google mapa u Vašem upisu sa tačnom lokacijom Vašeg smeštaja.

Standard paket

Sa ovim paketom imate mogućnost da Vašu ponudu predstavite sa više informacija i time se bolje predstavite Vašim korisnicima usluga. U ovom paketu pored sve ono što dobija besplatni paket dobija se i mogućnost da postavite do 3 fotografije smeštajnog kapaciteta, link do Vaše web prezentacije kao i mogućnost da menjate informacije o Vašem upisu po potrebi (recimo kada imate specijalne akcije i ponude sl).

Premium paket

Ovaj paket zaista nudi najviše, a to je sve iz standard paketa i kao i veći broj fotografija (do 15 fotografija za Vaš upis), video snimak, u okviru pregleda za određenu banju postoji mapa sa ovim paketom dobijate i logo na toj mapi sa tačnom lokacijom Vašeg apartmana, u okviru Vašeg upisa kontakt forma odakle potencijalni korisnici Vaših usluga mogu odmah da Vas kontaktiraju, na Vašu email adresu dobijate statistiku posete i pregleda Vaše stranice i promociju na svim našim društvenim mrežama.

Za sve pakete minimum oglašavanja je 12 meseci. Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju na kontakt strani.

Zašto se oglasiti kod nas?

Internet portal SmestajUBanji.com je portal koji svojim posetiocima pruža mogućnost da dobiju brze i kvalitetne informacije o smeštajnim kapacitetima (hoteli, apartmani, sobe i sl)  u banjama Srbije. 

Naš portal posećuju upravo ljudi koji planiraju da posete neku od banja u Srbiji, tako da ukoliko se upišete kod nas povećavate šanse da budete primećeni i izdvojeni od konkurencije.

Želim da upišem svoj apartman, sobu, hotel

Potrebno je samo da popunite potrebna polja ispod a mi ćemo Vas kontaktirati i upisati Vaš smeštajni objekat.

...