Web adresar za smeštajne kapacitete, promociju banja i turizma u banjama Srbije      Upiši smeštaj

Vrnjačka banja iz vazduha dronom

Share

vrnjacka banja iz vazduha

U saradnji sa Tag-Photography Studio napravili smo jedan promo video Vrnjačke banje. Ideja je da kroz ove promotivne video snimke pomognemo na promociji naših banjskih centara. Nastojićemo da u budućnosti Vam donesemo još zanimljivih video snimaka.

Uživajte u videu i ako Vam se dopada podelite ga sa svojim prijateljima ...

Green Heart Fest 2016 Sokobanja

Share

Ove godine po prvi put u Sokobanji održaće se festival Green Heart fest od 22. do 24. jula.

green heart fest

Green Heart fest je muzička manifesticija koja je zamišljena da postene tradicionalna menifestacija koja će se počevši od ove godine održavati u Sokobanji svake godine.

Pored mnogobrojnih nastupa najvećih muzičkih umetnika iz naše zemlje i regiona, u okviru festivala biće organizovano i takmičenje solo gitarista .
Muzički program ovogodišnjeg Green heart festa odvijaće se na dve bine - Main Stageu u centru Sokobanje, program će počinjati svaki dan od 19h i trajaće do 01 iza ponoći i Akva Parku, gde će program počinjati od 12h i trajati do 18h, a biće predstavljen i raznovrsni zanimljivi prateći sadržaji.

Ulaz na Main Stage je besplatan, dok se ni ulaz na Stage na Akva Parku neće posebno naplaćivati, već će se samo plaćati redovna cena ulaznice na Akva Park u iznosu od 350din celodnevna karta ( od 10h do 19h ) i 250din za pouldnevnu kartu ( od 15h do 19h ).

Na Main Stage - u, u centru Sokobanje nastupiće: Zabranjeno pušenje, Atheist Rap official, Bane Lalić i MVP, Novembar, VAN GOGH, Orthodox Celts, Vrelo, IrieFm Beograd, S.A.R.S.

Na dnevnom stage - u koji će biti postavljen na Akva Parku u Sokobanji očekuju: Dalibor Andonov, LUD & Struka, Bane Lalic Mvp, Stereo Banana, Dj Arhitect, sevdahBABY, The Beatshakers, Cavin Viviano, DJ Vandal Steve, Miloš Stankić, Mirko & Meex, Groovyman, GRAMOPHONEDzIE, Dimiz .

Vrnjački karneval 2016 program

Share

Definitivo već poslednjih godina jedna od najposećenihih turističkih manifestacija je Vrnjački karneval koji se održava sada već XII put.

Program Vrnjačkog karnevala počinje u nedelju 10. jula i traje do nedelje 17. jula. Glavni karnevalski dani su sreda kada je dečija karnevalska povorka kao i subota kada je glavna karnevalska povorka. Organizatori su se potrudili sa bogatim muzičkim programom tako da svake večeri biće vrlo zanimljivih nastupa.

Kompletan program možete pogedati na linku.

"Niška Banja" u holivudskom filmu

Share

 

niska banja

Ovih dana naši mediji su dosta pisali o informaciji kako je holivudski film Fransoe Žerara "Boychoir" imao u jednom delu kako dečaci pevaju pesmu o Niškoj banji. 

Ova informacije je zaista zanimljiva, ali da pogledamo sa druge strane da li sama Niška banja će imati koristi od ovog vida reklame? Ne treba da zaboravimo da i jedan od naših proslavljenih Violinista Nemanja Radulović takođe voli da svira ovu pesmu na svojim koncertima

Kao i mnogo puta do sada, ne umemo da iskorismo sve potencijale koje imamo. Da li Vi mislite da je muzika jedan od dobrih načina za turističku promociju?

fotografija preuzeta sa ovog linka{jcomments on}

XI Vrnjački karneval 2015

Share

 

Kao i predhodnih godina sredina jula je rezervisana za sada već tradicionalni XI Vrnjački karneval u Vrnjačkoj banji. Organizatori su danas objavili i program za ovogodišnji karneval koji će trajati od 12. jula - 19. jula 2015 godine.

Ove godine organizatori su se potrudili oko programa što dovoljno govori samo i koncert najveće zvezde Zdravka Čolića koji će održati svoj koncert u subotu kada je i velika međunarodna povorka. U sredu 15. jula održaće se i dečija međunarodna povorka kao i koncert niške grupe Kerber.

karneval vrnjacka banja 2015

Program Vrnjačkog karnevala 2015 godine - RADNA VERZIJA

Nedelja 12.07.
Koncert Bojan Marović

Ponedeljak 13.07.
Koncert Goca Tržan

Utorak 14.07
Koncert Dado Glišić

sreda 15.07.
Dečija karnevalska povorka
Koncert Una – Pinkova zvezdica
Koncert Kerber

Četvrtak 16.07.
“Revija hitova Vrnjačka Banja 2015” - Čeda Marković, Merima Njegomir, Milica Milisavljević Dugalć, Nada Topčagić, Acapulco band, Aleksa Perović, Maja Nikolić, Vanja Mijatović
Koncert Apsolutno romantično

Petak 17.07.
Plesni samba spektakl - karnevalska grupa iz Brazila
Kozaci “Azova” Rusija
Koncert Branimir Banjanin Ilusion band
Koncert Topalko

subota 18.07.
Velika međunarodna karnevalska povorka
Koncert Zdravko Čolić
Koncert Đorđe David
Koncert Cubalcanica

Nedelja 19.07.
Koncert Osvajači
DJ Kizami
DJ Igor Garnier

Napomena: Ovo je radna verzija programa i predstavlja samo informaciju o koncertima ne o celokupnom programu manifestacije.